Γενικά

Η έναρξη στη φετινή Λίγκα πινγκ πονγκ της Σουηδίας για Αγγελάκη, Κ. Κωνσταντινόπουλο

Έκανε πρεμιέρα ένα ακόμα από τα δυνατά ευρωπαϊκά διασυλλογικά πρωταθλήματα πινγκ πονγκ με ελληνική παρουσία.

Άρχισε στη Σουηδία η Σούπερ Λίγκα πινγκ πονγκ ανδρών κι έδωσαν τα πρώτα τους ματς στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης κι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη Σπαρβάγκεν και τη Ρέκορντ αντίστοιχα. Αμφότεροι πήγαν στη σκανδιναβική χώρα κατευθείαν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Σεράγεβο.

Ο Αγγελάκης, που αναδείχτηκε πρώτος Βαλκανιονίκης στο απλό ανδρών, αγωνίστηκε με τη Σπαρβάγκεν την περασμένη Τρίτη. Στην ήττα της ομάδας του με 4-3 σετ είχε μία νίκη και μία ήττα.
Ο Κωνσταντινόπουλος που, μαζί με τον Αγγελάκη κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στα Βαλκάνια στο διπλό ανδρών κι ήταν, επίσης, μέλη της «ασημένιας» Εθνικής ομάδας, έκανε την Πέμπτη το ξεκίνημά του στη σεζόν. Στην οριακή νίκη της Ρέκορντ ήταν καθοριστικός με δυο νίκες στο απλό και μία στο διπλό.

Η Σπαρβάγκεν υποδέχτηκε τη Μούνκενταλ το βράδυ της Τρίτης, δηλαδή μόλις δύο μέρες μετά από το εντυπωσιακό φινάλε του Αγγελάκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την κατάκτηση ενός χρυσού κι ενός ασημένιου μεταλλίου στα ατομικά αγωνίσματα.

Ο σπουδαίος αμυντικός τοποθετήθηκε στη θέση 1 της ομάδας του κι έδωσε δύο ατομικούς αγώνες. Κι οι δύο, μάλιστα, ήταν απέναντι σε Ισπανούς διεθνείς. Αρχικά, έκαμψε τον Μαρκ Ντουράν με 3-2 σετ και, στη συνέχεια, κάμφθηκε από τον Μιγκέλ-Άνχελ Βίλτσες με 3-1 σετ. Το ομαδικό ματς κρίθηκε στο διπλό, όπου δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αγγελάκης και τελικά η Σπαρβάγκεν ηττήθηκε με 4-3.

Η Ρέκορντ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φάλκενμπεργκ και επικράτησε με 4-3 σετ. Ο Κωνσταντινόπουλος χρησιμοποιήθηκε στη θέση 2 της ομάδας κι είχε συμμετοχή και στο διπλό. Τα δικά του αποτελέσματα αποδείχτηκαν καθοριστικά για την τελική επικράτηση. Ο αριστερόχειρας διεθνής κατέβαλε τον Δανό Άλαν Μπέντσεν (πρωταθλητή Ευρώπης του ομαδικού το 2005) με 3-0 σετ και τον συμπατριώτη του Θορ Κρίστενσεν με το ίδιο σκορ.

Στο καθοριστικό διπλό με το σκορ στο 3-3 συνεργάστηκε με τον Σουηδό Χάμπους Σόντερλουντ και με το σύστημα του καλύτερου των τριών σετ (όπως προβλέπεται από την ομοσπονδία της χώρας στο φινάλε) πήραν τη νίκη με 2-1 σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x