Ελλάδα

Το δείπνο Γιαννακόπουλου στην ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR & η ομιλία του για τη νέα σεζόν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει της νέας σεζόν και έδωσε το σύνθημα για περαιτέρω επιτυχίες.

Λίγο πριν το ξεκίνημα μίας μακράς και απαιτητικής σεζόν, σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκεται στο Costa Navarino, για το τριήμερο που είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις περσινές, μεγάλες επιτυχίες.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/09), ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, τους προπονητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τις οικογένειές τους στο εστιατόριο Da Luigi και έκανε και μια σύντομη ομιλία για τη νέα χρονιά.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια σεζόν με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε την ίδια επιτυχία με πέρυσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο. Να ξεκινήσουμε από τη 17η θέση και να τερματίσουμε στην πρώτη ή να είμαστε πρώτοι και να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι.

Νομίζω ότι το δεύτερο είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πώς να κάνει το back to back. Tο μόνο που μπορώ να πω είναι να ακούτε τον προπονητή σας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Μια ευτυχισμένη σεζόν και τα καλύτερα»
, ανέφερε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x