Ευρώπη

Ήττα για το Μαρούσι στο Βέλγιο

Η Σαρλερουά, υποχρέωσε το Μαρούσι στην πρώτη του ήττα στο FIBA Europe Cup με 79-69 για τον 7ο όμιλο.

Για ένα ημίχρονο πάλεψε το Μαρούσι στο Βέλγιο , αλλά στο δεύτερο μέρος, δεν είχε τις επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Σαρλερουά με 79-69, για να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο FIBA Europe Cup και τον 7ο όμιλο. Οι Ρέινολντς με 13 και Φρίντρικσον με 12 διασώθηκαν για την ομάδα του Νίκου Βετούλα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν τέσσερις διψήφιους.

To Μαρούσι μπήκε με φούρια στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 11-2 στο 3ο λεπτό του αγώνα, με πολλές διαφορετικές πηγές πόντων στην επίθεση, γρήγορα όμως δέχτηκαν ένα σερί 10-0 από την βελγική ομάδα. Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, το προβάδισμα είχε εναλλαγές με δύο βολές του Κόμπε Γουίλιαμς λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο δεκάλεπτο, να διαμορφώνει το 19-18 για τους γηπεδούχους.

Η γηπεδούχος θα πάρει κεφάλι με τέσσερις πόντους στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, αλλά το Μαρούσι με Στόουβ και Ρέινολντς, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο, οι γηπεδούχοι θα κάνουν ένα επιμέρους 11-3 για να ανεβάσουν τη διαφορά στο υπέρ τους +6, πριν ο Φρίντρικσον γράψει το 40-37 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

H 3η περίοδος ήταν και η καταδικαστική για το Μαρούσι, αφού η Σαρλερουά άνοιξε σταδιακά τη διαφορά, αφού έβρισκε λύσεις στο ζωγραφιστό με την ομάδα των βορείων προαστίων να περιορίζεται σε συγκομιδή 15 πόντων, με τον Μίντσεφ να κάνει την δουλειά στο φινάλε της περιόδου, για το 63-52.

Η βελγική ομάδα διατήρησε αυτή τη διαφορά και μάλιστα την αύξησε λίγο μετά τα μέσα της τελευταίας περιόδου, που έφτασε και στο +16, με το Μαρούσι απλώς να κλείνει τη διαφορά για το 79-69.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 40-37, 63-52, 79-69

Τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x