Champions League

Σαν σε προπόνηση η Μάντσεστερ Σίτι, «σκόρπισε» την Σπάρτα Πράγας στους πέντε ανέμους

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε πολύ εύκολα 5-0 της Σπάρτα Πράγας για την 3η αγωνιστική του Champions League και έφτασε τους 7 βαθμούς στη διοργάνωση, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας για την 3η αγωνιστική του Champions League, τη φιλοδώρησε με 5 γκολ και έφτασε τους 7 βαθμούς στη διοργάνωση, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

Highlight της αναμέτρησης το ακροβατικό του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ αλά... Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ενώ κορυφαίος για την ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν ο Ματέους Νούνιες.



Η Σπάρτα Πράγας άντεξε μόλις 3 λεπτά στο Μάντσεστερ, καθώς ο Φόντεν με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες», με τη Σίτι να δημιουργεί φάσεις με πολύ μεγάλη ευκολία και συχνότητα, ωστόσο να μην βρίσκει στόχο.

Το ημίχρονο έληξε χωρίς να αλλάζει το σκορ, με την ομάδα του Πεπ να κρατάει το καλό για το δεύτερο μέρος. Ο Χάλαντ έκανε το 2-0 στο 58' με ένα απίθανο γκολ, καθώς οριζοντιώθηκε και κατάφερε να σκοράρει με ένα απίθανο ακροβατικό.

Ο Στόουνς στο 64' έκανε το 3-0, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με τον Χάλαντ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με ένα πιο... λογικό γκολ αυτήν τη φορά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ματέους Νούνιες στο 88' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Πορτογάλο μέσο να είναι φοβερός στο ματς, να βρίσκεται παντού στο γήπεδο και να μοιράζει και δύο ασίστ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς και με τέρματα 9-0, ενώ η Σπάρτα Πράγας έπεσε στην 21η θέση, έχοντας 4 βαθμούς και ελπίδα πως μπορεί να μπει στην 24άδα.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x