Champions League

Άφησε «άγαλμα» την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ η Φέγενορντ και έφυγε με σπουδαίο διπλό

Η Φέγενερντ έκανε την έκπληξη και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Ντα Λουζ, με την Μπενφίκα να χάνει με σκληρό τρόπο το απόλυτο της (3-1).

Η Μπενφίκα φιλοξένησε τη Φέγενορντ στο Ντα Λουζ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με το απόλυτο των «αετών» να κάνει… φτερά μετά το ξέσπασμα των Ολλανδών στο πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε με 3-1.

Η Φέγενορντ με σπουδαία εμφάνιση πήρε το τρίποντο και διπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση των αστέρων. Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα είχε την ευκαιρία να κάνει το 3/3 απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο εντός έδρας, όμως προσγειώθηκε απότομα.

Οι Ολλανδοί έκαναν από νωρίς την αρχή και ο Ουεντά στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Σε μία άριστα εκτελεσμένη αντεπίθεση ο Παϊξάο ξέφυγε από την άμυνα της Μπενφίκα και πάσαρε έτοιμο γκολ στον Ιάπωνα, ο οποίος δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 1-0.

Μάλιστα η Φέγενορντ διπλασίασε το προβάδισμα της στο 25ο λεπτό με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, όμως το VAR το πήρε πίσω δίνοντας επιθετικό φάουλ σε μαρκάρισμα πάνω στον Οταμέντι.

Τελικά η δικαιοσύνη αποδόθηκε στο 33ο λεπτό, με τον Μιλαμπό να εκμεταλλεύεται στο έπακρων την πάσα του Τίμπερ και με σουτ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα έκανε το 2-0. Κακή αντίδραση από την άμυνα των Πορτογάλων «κοιμήθηκε», αλλά και ο Τρούμπιν που δεν είχε την κατάλληλη αντίδραση.



Η Μπενφίκα μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι στο 66ο λεπτό με τον Ακτούρκογλου. Ο Τούρκος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα πετυχαίνοντας το έβδομο φετινό του γκολ σε μόλις 12 εμφανίσεις. Με το τέρμα αυτό έδωσε και πάλι ελπίδες στους γηπεδούχους για ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο.



Το γκολ τελικά το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μιλαμπό να πετυχαίνει άλλο ένα τέρμα βάζοντας ταφόπλακα στα όποια όνειρα είχαν οι παίκτες της Μπενφίκα για την ισοφάριση. Μία σπουδαία εμφάνιση που φτάνει τα πλαίσια του θριάμβου για τους Ολλανδούς με το τελικό σκορ να φτάνει το 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x