Champions League

Ατσάλινη Λιλ, τα έφερε τούμπα στη Μαδρίτη και ταπείνωσε την Ατλέτικο!

Μετά τη Ρεάλ εκτέλεσε και την Ατλέτικο η Λιλ! Η ομάδα του Ζενεσιό, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ατλέτικο στο 8', όμως με ένα επικό comeback στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 3-1 στη Μαδρίτη!

Βλέπει Μαδριλένους και... σεληνιάζεται η Λιλ! Η τρομερή ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό, απέδειξε ότι η νίκη επί της Ρεάλ, μόνο τυχαία δεν ήταν και αποφάσισε να συνεχίσει την παράδοση περνώντας πάνω και από την Ατλέτικο!

Τι και αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το 8ο λεπτό; Με ένα τρομερό come back και με το μαεστρικό κοουτσάρισμα του πολύπειρου προπονητή της, έκανε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος και νίκησε 3-1 τους «ροχιμπλάνκος» για την 3η αγωνιστική του Champions League, φτάνοντας τους δυο βαθμούς.

Ο Άλβαρες στο 8' άνοιξε το σκορ, με τον Ζεγκρόβα να ισοφαρίζει στο 64' και τον Ντέιβιντ με πέναλτι στο 79' και «άτσαλο» τελείωμα στο 89' να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Το ματς

Δυνατός ο ρυθμός του ματς στη Μαδρίτη από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα με τη Λιλ να παίζει γρήγορα, προσπαθώντας να βγει στην κόντρα προκειμένου να αιφνιδιάσει την Ατλέτικο.

Ωστόσο, από το... πουθενά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Από βαθιά μπαλιά στην άμυνα η μπάλα έφτασε στον Τουρέ, που αμαρκάριστος, έκανε απίστευτο λάθος, αφού γύρισε την μπάλα προς τον Σεβαλιέ, ο Άλβαρες την έκλεψε και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.



Οι φάσεις έλειπαν από το ματς για αρκετή ώρα, μέχρι το ματς να φτάσει στο 32'. Ο Γκριεζμάν πήρε την μπάλα και προσπάθησε να βρει τον Σέρλοθ ο οποίος ωστόσο, αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά αργότερα οι «ροχιμπλάνκος» πλησίασαν στο 2-0, όταν η σέντρα του Μολίνα, βρήκε τον Χιμένες στην περιοχή, ο Ουρουγουανός έκανε την κεφαλιά, όμως ο Σεβαλιέ με εκπληκτική επέμβαση έσωσε την ομάδα του από το δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζενεσιό προχώρησε στη δεύτερη του αλλαγή, καθώς είχε προηγηθεί η αναγκαστική αντικατάσταση του Καμπελά από τον Ζεγκρόβα στο πρώτο μέρος. Οι κινήσεις του Γάλλου τεχνικού ανέβασαν την απόδοση της ομάδας του η οποία, όχι μόνο ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά προειδοποίησε στο 60' με τον Μαγιό να πλασάρει και τον Όμπλακ να αντιδρά. Οι «Λιλουά» πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 64' έφεραν το ματς στα ίσα.

Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό, παρέμεινε πιστή στο πλάνο της και δε ρίσκαρε πολύ, δίνοντας μέτρα στην Ατλέτικο η οποία προσπάθησε να βρει γρήγορο δεύτερο γκολ. Υπέροχη πάσα του Μενιέ στον Ζεγκρόβα, αυτός έκανε εξαιρετική κίνηση πλάσαρε και σκόραρε με τη βοήθεια της κόντρας που έγινε στο κεφάλι του Χιμένες έκανε το 1-1.



Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ατλέτικο η Λιλ, βρήκε τον τρόπο να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν μετά από στατική φάση, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κόκε, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι, έπειτα από χρήση VAR. Ο Ντέιβιντ, ανέλαβε την εκτέλεση η οποία ήταν άψογη για το 2-1 της Λιλ στο 74'.



Ο Σιμεόνε προχώρησε σε πολλές αλλαγές ρίχνοντας στη μάχη αρκετούς επιθετικούς με αποτέλεσμα τα μετόπισθεν να μένουν εκτεθειμένα. Σε μια τέτοια φάση η Λιλ, κατάφερε να τελειώσει το ματς. Ο Γκούντμουνσον έκανε την ενέργεια από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, οι κόντρες οφέλησαν τον Ντέιβιντ και ο Καναδός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 1-3!

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x