Ευρώπη

Πρόκριση για Τρεντίνο, Τόφας, Ούνιξ και Μπρέσια

Ολοκληρώθηκαν από την Τρίτη οι εκκρεμότητες για τους «16» του Euro Cup με τις Τρεντίνο, Τόφας Μπούρσα, Ούνιξ Καζάν και Μπρέσια να παίρνουν τα τέσσερα τελευταία «εισιτήρια».

Οι Ναντέρ, Τόφας Μπούρσα, Ούνιξ Καζάν και Μπρέσια είναι οι τέσσερις ομάδες που ολοκλήρωσαν τη 16άδα του φετινού Euro Cup και δε θα χρειαστεί να περιμένουν τα αποτελέσματα της Τετάρτης για τη δέκατη αγωνιστική, όταν και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η πρώτη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ULEB.

Οι Ιταλοί νίκησαν 88-76 την αδιάφορη Μάλαγα εντός έδρας και εξασφάλισαν την πρόκριση. Οι Τούρκοι νίκησαν τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Προύσα 92-90 και της πήραν την τέταρτη προνομιούχο θέση στον τρίτο όμιλο.

Οι Ιταλοί νίκησαν τη Ναντέρ 85-78 στην έδρα τους και της πήραν την τελευταία προνομιούχο θέση. Όσον αφορά την ομάδα των Δημήτρη Πρίφτη, Κώστα Καϊμακόγλου και Βαγγέλη Μάντζαρη, ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα στην Ιταλία και προκρίθηκε από απόψε χωρίς να περιμένει τη δική της αναμέτρηση την Τετάρτη κόντρα στην αδιάφορη Νταρουσάφακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x