Ευρώπη

Πετρίδης: «Θέλει να βλέπει την ΑΕΚ του τέταρτου δεκαλέπτου ο Παπαθεοδώρου»

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ του διπλάσιου μπάτζετ, με την οποία έκανε άλμα για την πρωτιά στον 1ο όμιλο του BCL, ο εξαιρετικός Σαντ Ρόος και η ικανοποίηση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Χωρίς να έχει «καυτό» τον Κιθ Λάνγκφορντ, η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, που τη φέρνει κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης του 1ου ομίλου του BCL.

«Αν ρωτήσεις τον Ηλία Παπαθεοδώρου το πώς θέλει να βλέπει την ομάδα του, θα σου πει για το τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στη Χάποελ. Η ΑΕΚ έχει το μισό μπάτζετ από τη Χάποελ. Είχε εξαιρετικό τον Σαντ Ρόος και πάλι. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Σαντ Ρόος. Η ΑΕΚ πέτυχε 91 πόντους με τον Λάνκφορντ να έχει 4/18 σουτ», ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα και πρόσθεσε: «Πιστεύω να κατάλαβε ο κόσμος τι ώθηση δίνει με την παρουσία του. Είναι καθαρά στο χέρι της η πρώτη θέση. Θέλει τέσσερις νίκες στα πέντε ματς που απομένουν. Δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη».

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, τόνισε: «Ψάχνουν ψηλό, δεν έχουν βρει ακόμα. Ο Τσάλμερς στην περιφέρεια θα μείνει σίγουρα ένα μήνα ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x