Ευρώπη

Οκορν: «Προηγούμασταν σε όλο το ματς»

Στο δίκαιο της νίκης της Σομπατέλι στάθηκε ο Γκάσπερ Οκορν μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο τεχνικός της ουγγρικής ομάδας τόνισε πως ήταν εκπληκτική η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας που την ακολούθησαν την Θεσσαλονίκη, πως στο δεύτερο ημίχρονο έλεγξαν το ματς και στάθηκε στην αντίδρασή τους όταν ο ΠΑΟΚ μείωσε στο -1.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που ήρθαν από τόσο μακριά για να μας υποστηρίξουν. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη διοργάνωση επιθετικά, είχαμε ένα πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ... Στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι, περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει.

Πέσαμε μέχρι το -1, αλλά βρήκαμε τρόπο να βγούμε από αυτήν τη "μαύρη τρύπα". Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο για μένα. Ο τρόπος που αντιδράσαμε, όταν χάνεις μια διαφορά 17 πόντων εκτός έδρας. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Σμιθ, αλλά το κάναμε καλά με τον Λιούις και τον Ουίγκινς».

Από την πλευρά του, ο Τζουβόντε Ρέντικ τόνισε πως: Ήταν ωραίο συναίσθημα να νικήσουμε για πρώτη φορά εκτός έδρας στο BCL. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και, μετά από μία κακή ήττα στο πρωτάθλημα, καταφέραμε να επιστρέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x