Ευρώπη

Μπαρτσελόνα: Ρίχνει άκυρο στο πρωτάθλημα και προτιμάει Ευρωλίγκα!

Σύμφωνα με τον καταλανικό σταθμό RAC1, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να επιλέξουν Ευρωλίγκα σε περίπτωση που συμπέσουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων με την ACB.

Η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων ίσως φέρει νέους προβληματισμούς και διχασμούς, καθώς δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες και περιθώρια. Μάλιστα, φαντάζει πιθανό κάποιες ομάδες να κληθούν να «επιλέξουν» διοργάνωση.

Όπως αναφέρει ο καταλανικός σταθμό RAC1, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν επεξεργαστεί το προαναφερθέν σενάριο και αποφάσισαν να προτιμήσουν την Ευρωλίγκα και όχι το εγχώριο πρωτάθλημα στην περίπτωση που συμπέσουν οι ημέρες διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Θυμίζουμε ότι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αποφασίσει στις 24 Μαΐου για το μέλλον της φετινής περιόδου, ενώ έχει ξεκαθαριστεί πως εφόσον συνεχιστεί, αυτό θα συμβεί στο διάστημα 4-26 Ιουλίου.

Από ‘κει και πέρα, στη Liga Endesa έχει ήδη ανακοινωθεί η διεξαγωγή ενός τουρνουά μεταξύ 12 ομάδων, το οποίο όμως θα ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Κάπως έτσι οι άνθρωποι των Καταλανών οδηγούνται στην απόφαση για διαχωρισμό των δύο διοργανώσεων: θα ρίξουν βαρύτητα στην Ευρωλίγκα και θα… παρακάμψουν το ισπανικό πρωτάθλημα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x