Ευρώπη

Γκαϊλίτις: «Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, κάποιοι παίκτες δεν είναι επαγγελματίες»

«Αιχμές» για κάποιους παίκτες της Ρίγα άφησε ο Γιάνις Γκαϊλίτις μετά την ήττα από το Περιστέρι στη λετονική πρωτεύουσα.

Ο τεχνικός των πρώην Σοβιετικών τόνισε πως έκαναν κακό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκαναν πνευματικά λάθη και έχασαν καθαρά και δίκαια, ξεκαθαρίζοντας πως με αυτήν τη νοοτροπία δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, είναι καλή και έμπειρη. Παίζουν σωστά και έξυπνα. Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε πολύ άσχημα, με πολλά πνευματικά λάθη και με έλλειψη συγκέντρωσης. Τόσα και τέτοια λάθη ούτε παιδική ομάδα δεν κάνει!

Φυσικά, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ξεκινάς με -14 απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο, δεν μπορείς να νικήσεις. Δίκαια χάσαμε. Η ομάδα μας είναι επαγγελματική, οι παίκτες πληρώνονται, αλλά δυστυχώς μερικοί παίκτες δεν είναι επαγγελματίες, είναι εμφανές. Όλοι το βλέπουν και το καταλαβαίνουν. Ορισμένοι από τους παίκτες μας πρέπει να αλλάξουν. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα...».

Ο Άρτουρς Κούρουκς είπε πως: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, κάναμε αδικαιολόγητα λάθη. Πρέπει να αρχίζουμε καλύτερα στα ματς, συνήθως παίρνουμε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και, λογικά, έτσι χάνουμε τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x