Ευρώπη

Περίπατος της Φενέρ με την… Καρσίγιακα Β’ σε ματς παρωδία

Δίχως να συναντήσει αντίσταση από το… Εφηβικό της Πινάρ Καρσίγιακα, η Φενέρμπαχτσε έφτασε στην ευρεία νίκη (117-59), για το πρωτάθλημα.

Σε… προπόνηση μετέτρεψε το ματς με την Πινάρ Καρσίγιακα η Φενέρμπαχτσε, την οποία συνέτριψε 117-59 και έτσι ανέβηκε στο 21-6 στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Κοκόσκοφ να μην υπολόγιζε στους Βέσελι, Ντε Κολό και Ουλάνοβας, αλλά από την άλλη η ομάδα της Σμύρνης κατέβηκε με το… Εφηβικό και χωρίς ξένους, εξαιτίας των πρόσφατων κρουσμάτων κορωνοϊού και των τραυματισμών.

Μάλιστα, απών ήταν και ο προπονητής της Ουφούκ Σαρίτσα και αυτό μπορεί να «μεταφραστεί» και ως έντονη δυσαρέσκεια προς τη λίγκα, επειδή δεν προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης. Στο μεταξύ, η Καρσίγιακα έχει επικεντρωθεί στον προσεχή «τελικό» απέναντι στην Μπρίντιζι, όπου θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στο Final 8 του Basketball Champions League.

Πέντε παίκτες της Φενέρ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Τσαντάν και Μπιμπέροβιτς να ήταν πρώτοι σκόρερ με 25π. και 23π. αντίστοιχα., μάλιστα ο δεύτερος είχε ακόμη 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Επίσης, εντυπωσιακή επίδοση από τον Ντουβερίογλου, ο οποίος είχε 8π., αλλά μάζεψε 17 «σκουπίδια».

Για την Καρσίγιακα, που έπεσε στο 20-7, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τουλούογλου με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Αγκβά με 21π. και 13 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 29-10, 63-29, 88-49, 117-59

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x