Ευρώπη

Ξέσπασε σε κλάματα ο Εντέρ Αρσλάν στο «αντίο» του στα γήπεδα (video)

Ο Εντέρ Αρσλάν έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, με τη φανέλα της Μπούρσασπορ, και ξέσπασε σε κλάματα στο «αντίο».

Το τελευταίο παιχνίδι της μακράς και σημαντικής καριέρας του στα γήπεδα του μπάσκετ έπαιξε ο πρώην διεθνής Τούρκος Εντέρ Αρσλάν, με τη φανέλα της Μπούρσασπορ απέναντι στην Ορμάνσπορ. Ο 38χρονος παίκτης, που αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ξέσπασε σε κλάματα, όταν πριν την έναρξη του αγώνα είπε το «αντίο».

Ο Αρσλάν, που ήταν επί σειρά ετών μέλος της εθνικής Τουρκίας και κατέκτησε με αυτήν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010, έπαιξε και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου, τη σεζόν 2006-07. Στη διασυλλογική του καριέρα συνδέθηκε κυρίως με την Εφές, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά 11 χρόνια. Έπαιξε ακόμη σε Ουνιόν Ολίμπια, Ταού Κεράμικα, Γαλατασαράι, Νταρουσάφακ, Τουρκ Τέλεκομ, πριν ολοκληρώσει την πορεία του στην Μπούρσασπορ.

Στην καριέρα του κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Τουρκίας, 5 Κύπελλα Τουρκίας, ενώ στον τελευταίο του αγώνα σημείωσε 13 πόντους, στη νίκη της ομάδας του με 104-89 επί της Ορμάνσπορ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x