Το σχόλιό του για την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το διπλό με τις ευκαιρίες των Ελ Κααμπί, Ζέλσον, Κωστούλα και πάνω απ' όλα με εκείνη του Μασούρα στο 91', που έπρεπε να σκοράρει και να δώσει ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα του».

Για το πρώτο ημίχρονο είπε ότι «ήταν ένα 45λεπτο που κρίθηκε στα κόρνερ, στα φάουλ και στα αράουτ, με τον Παναθηναϊκό έτσι να δημιουργεί επικίνδυνες πραγματικά καταστάσεις και τον Ολυμπιακό στα αντίστοιχα δικά του στατικά χτυπήματα να είναι απαράδεκτος».

«Εν τέλει», πρόσθεσε, «μπορεί κάποιος να πει ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Για τον Ολυμπιακό το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καλό μετά και το 3-0 με την Μπράγκα, ωστόσο δεν είναι και το καλύτερο, καθότι έμεινε πίσω από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο το ότι έχει να κερδίσει σε 7 ματς εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, εξήρε την απόδοση του Ρέτσου, την ενέργεια, που έδωσε ο Κωστούλας, και τη θετική παρουσία του Μουζακίτη για άλλη μα φορά.

Ακούστε το σχόλιό του:



Η φάση του Μασούρα στο 91':

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x