Ευρώπη

GM Χίμκι: «Ο Μοζγκόφ δεν πληρώθηκε φέτος»

Αφού δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς φέτος, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ δεν πληρώθηκε από τη Χίμκι, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζέρ της, Πάβελ Αστάχοφ

Διευκρινίσεις αναφορικά με το συμβόλαιο του Τιμοφέι Μοζγκόφ έδωσε ο Πάβελ Αστάχοφ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι αποκάλυψε πως ο έμπειρος σέντερ δεν έλαβε χρήματα τη σεζόν που πέρασε, καθώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς, ενώ δεν αποκλείει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κάπου τον Δεκέμβριο.

«Έχει μία δύσκολη προϊστορία με το γόνατό του. Τον περασμένο Μάρτιο είχε σχεδόν αποθεραπευτεί και ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά οι διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν πρόωρα. Μετά ο Τιμοφέι αποφάσισε να πάει στον γιατρό και εκείνος διέγνωσε πρόβλημα στο γόνατο ξανά. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, αποφασίσαμε να καθαρίσουμε το γόνατο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αποθεραπεία του θα έπαιρνε 3-4 μήνες. Είναι πιθανό να έχει αναρρώσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του. Θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση του Μοζγκόφ και πως θα ξεκινήσει τις προπονήσεις», δήλωσε αρχικά ο Πάβελ Αστάχοφ στο «Sport-Express».

Αναφορικά με το συμβόλαιο του Ρώσου σέντερ και εάν έλαβε χρήματα από τη φετινή σεζόν: «Το συμβόλαιο ήταν συγκεκριμένο και θα ενεργοποιούνταν μόνο στην περίπτωση που ο Τιμοφέι αγωνιζόταν σε επίσημα ματς. Αυτό δεν έγινε. Προετοιμάστηκε, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x