Ευρώπη

Θέλει τον Αντόνιο Μπλέικνι για να καλύψει τους τραυματίες η Μονακό

Η Μονακό θέλει να καλύψει το κενό των τραυματιών Φουρκάν Κορκμάζ και Νικ Καλάθη, και ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντόνιο Μπλέικνι, ο οποίος είναι ελεύθερος.

«Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση», είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, την Κυριακή (06/10) μετά την ήττα της Μονακό από τη Βιλερμπάν στο ντέρμπι της Γαλλίας. Πράγματι, οι Μονεγάσκοι έχασαν από τραυματισμούς τον Νικ Καλάθη και τον Φουρκάν Κορκμάζ, επομένως αναζητούν έναν περιφερειακό και έχουν ψηλά στη λίστα τον Αντόνιο Μπλέικνι.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος από οποιοδήποτε συμβόλαιο από το τέλος της περασμένης σεζόν και βρίσκεται στη διαδικασία λήψης του διαβατηρίου του για να ενταχθεί στην Ευρώπη, όπου επιθυμούν επίσης την απόκτησή του η Μακάμπι και η Χάποελ Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το Sportando.

Ο Μπλέικνι έπαιξε 76 παιχνίδια NBA μεταξύ 2017 και 2019 για τους Σικάγο Μπουλς (7,5 πόντοι κατά μέσο όρο), ενώ έκτοτε πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Κίνα, με μικρές «θητείες» στο Μπαχρέιν αλλά και το Ισραήλ.

Μάλιστα, μέτρησε 30,5 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη Ναντζίνγκ το 2023-2024, κάνοντας μάλιστα ένα «ακραίο» ματς 50 πόντων τον Δεκέμβριο του 2023. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ήταν πρώτος σκόρερ του CBA, του πρωταθλήματος δηλαδή της Κίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x