Ευρώπη

«Η Φενέρμπαχτσε πιέζει τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ να αποδεχθεί την πρότασή της»

Την περίπτωση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η Φενέρμπαχτσε, ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία, Σκότι Γουίλμπεκιν.

Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σκότι Γουίλμπεκιν βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Φενέρμπαχτσε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Αμερικανός γκαρντ στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εκεί όπου ο εκρηκτικός άσος υπέστη ρήξη χιαστού.

Και ενώ οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου φέρεται να είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σάμπεν Λι της Μανίλα, εντούτοις, ο παίκτης καταλήγει στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον ΝΒΑερ, Ντένις Σμιθ Τζούνιορ!

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, η Φενέρ πιέζει τον παίκτη να αποδεχθεί την πρότασή της και να έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τον 26χρονο Αμερικανό άσο να μην έχει απαντήσει ακόμα, περιμένοντας ένα συμβόλαιο από το ΝΒΑ.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, το Νο.9 του ντραφτ του 2017, αγωνίστηκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, μετρώντας 6,6 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 56 αγώνες. Στην καριέρα του, αριθμεί 9,7 πόντους, 4,2 ασίστ και 3 ριμπάουντ μ.ο. σε σύνολο 326 εμφανίσεων στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x