Stoiximan Super League

Επιβραβεύει τον Μουζακίτη ο Ολυμπιακός, τον έχει στα ραντάρ της η Άιντραχτ

Νέο συμβόλαιο αναμένεται προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Χρήστο Μουζακίτη, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Άιντραχτ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό και έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή όλων είναι ο Χρήστος Μουζακίτης.

Ο νεαρός χαφ, ο οποίος διακρίθηκε την προηγούμενη σεζόν με την Κ19 που κατέκτησε το Youth League, ξεκίνησε το καλοκαίρι την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και στα τελευταία ματς έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός προπονητής υπολογίζει κανονικά τον 17χρονο μέσο, ο οποίος κλήθηκε τώρα στην Εθνική Ελπίδων, και παράλληλα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ξένων ομάδων.

Ο Ολυμπιακός, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μουζακίτη, με αυξημένες αποδοχές, με ρήτρα αποχώρησης και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το τωρινό που έχει ισχύ μέχρι το 2026.

Εντωμεταξύ, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει αρχίσει να τσεκάρει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή από την περσινή «μάχη» των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα, οι Γερμανοί συνεχίζουν να στέλνουν άνθρωπό τους και φέτος στην Ελλάδα, για να παρακολουθεί τον νεαρό μέσο στους αγώνες που δίνουν οι Πειραιώτες για την Ελλάδα ή την Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x