Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, για τη δουλειά που γίνεται στο διάστημα της διακοπής στον Ρέντη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή τις εργασίες του European Club Association (ECA) που διεξάγεται στην Αθήνα και τις οποίες παρακολουθούν για λογαριασμό του Ολυμπιακού οι Καραπαπάς και Βερνίκος, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στο σοβαρό ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» το βράδυ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αύριο ο Ολυμπιακός έχει ένα φιλικό με τον Ατρόμητο, για να παίξουν όσοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ συνεχίζοντας μία κουβέντα από χθες με τους Αντώνηδες, εξέφρασε την εκτίμηση πως το πιο μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια του είναι ότι συνήθως δεν τα ξεκινάει καλά, φέρνοντας ως παράδειγμα το γκολ του Άρη στο 3’ και τις τρεις ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στα πρώτα 12 λεπτά στο ΟΑΚΑ.

«Είμαι βέβαιος ότι ο Μεντιλίμπαρ θα ψάχνεται πάρα πολύ και για αυτό το κομμάτι, γιατί είναι προπονητής που βοηθάει πολύ την ομάδα στις δυσκολίες. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήδη βγάζει “λαγούς” από το καπέλο, για παράδειγμα με τον Ροντινέι ως εξτρέμ, την ενεργοποίηση του Κωστούλα και του Μουζακίτη, τη χρησιμοποίηση ακόμα και τριών στόπερ. Και το κάνει για δύο λόγους: γιατί ακόμα δεν έχει πάρει τα πράγματα που θα περίμενε ο Ολυμπιακός από τις μεταγραφές και γιατί έχει από την αρχή της σεζόν αρκετούς τραυματίες και όχι για λίγο (Ελ Κααμπί, Ρέτσος, Μασούρας, Στάμενιτς, Γκαρθία και Ζέλσον που πάλι ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή την Κυριακή) και να δούμε τους Τσικίνιο-Γουίλιαν», σχολίασε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x