Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός θέλει να απογειώσει την ήδη εξαιρετική ακαδημία του»

Ο Γιώργος Τσανάκας σχολίασε τις νέες κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός με σκοπό να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την ακαδημία του και να βγάλει περισσότερους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα.

Στη διάθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να απογειώσουν την ήδη εξαιρετική ακαδημία του συλλόγου, στάθηκε ο Γιώργος Τσανάκας.

Με αφορμή την απόκτηση δύο μεγάλων ταλέντων από την Αφρική (Λαμίν Σιλά και Ταϊγέ Αμπντουλατίφ Γιουσούφ) αλλά και τα όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα με τους μικρούς που ανέβηκαν και παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα ως συνέχειας της κατάκτησης του Youth League, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι Πειραιώτες θέλουν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τα τμήματα υποδομής.

Είναι κάτι στο οποίο ο σύλλογος δίνει μεγάλη βάση τα τελευταία χρόνια μετά και από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ζοσέ Ανιγκό, το τμήμα σκάουτινγκ και τα σταφ της κάθε ηλικιακής κατηγορίας να κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσανάκας αποθέωσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τις εξαιρετικές δηλώσεις του, λέγοντας πως τόσο ο Βάσκος όσο και ο Ολυμπιακός είναι τυχεροί που βρήκαν ο ένας τον άλλον και πορεύονται μαζί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x