Ισπανία

Απογοητευμένος με την παρουσία του στη Λεβάντε ο Ιμπόρα: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με 20 λεπτά»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δήλωσε, επί της ουσίας, απογοητευμένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στη Λεβάντε.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έγραψε τη δική του ιστορία με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας τo Conference League και το πέμπτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Ο πολύπειρος Ισπανός χαφ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, τη Λεβάντε, με σκοπό να τη βοηθήσει να επιστρέψει στη LaLiga.

H Λεβάντε είναι στην 3η θέση και διεκδικεί την άνοδο, αλλά ο 36χρονος χαφ δεν δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρουσία του στην ισπανική ομάδα.

Διότι μπορεί να έχει αγωνιστεί σε έξι αναμετρήσεις, ωστόσο έχει βγάλει μόνο ένα ματς ως βασικός και στα άλλα πέντε έχει μπει ως αλλαγή, μετρώντας 20-25 λεπτά περίπου στο καθένα. Με την χρησιμοποίησή του από τον προπονητή του, Χουλιάν Καλέρο να μην είναι αυτή που να ικανοποιεί τον Ιμπόρα…

«Δεν είμαι ικανοποιημένος παίζοντας 20 λεπτά. Έχω μιλήσει με τον προπονητή και, ενώ σέβομαι την απόφασή του, θέλω να δουλέψω σκληρά για να παίζω 90 λεπτά», είπε αρχικά στις δηλώσεις του.

Πρόσθεσε δε, πως η προσωπική του επιθυμία δεν θα μπει πάνω από την ομάδα, αφού αυτή έχει τη μεγαλύτερη σημασία: «Δεν μπορώ να αφήσω τον εγωισμό μου να υπερισχύσει της ομάδας. Θα αγωνιστώ όσο χρειαστεί και θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω την προσπάθεια της Λεβάντε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x