BCL

Ράστα Βέχτα-Προμηθέας: Απαιτητική δοκιμασία στη Γερμανία για τους Πατρινούς

Στη Γερμανία και κόντρα στη Ράστα Βέχτα δοκιμάζεται απόψε (9/10, 21:00) ο Προμηθέας, ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στο φετινό BCL!

Απαιτητική δοκιμασία στη Γερμανία για τον Προμηθέα!

Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν απόψε (21:00, Cosmote Sport 4) τη Ράστα Βέχτα, για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League και ψάχνοντας την πρώτη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση!

Στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 86-78 από την πρωταθλήτρια Τσεχίας, Νίμπουρκ, με τις προσπάθειες των Πέρι (18π), Ιβούντου (14π) και Κένι Γουίλιαμς (14π) να μην είναι αρκετές για να έρθει τελικά το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι Τσέχοι χθες βράδυ νίκησαν και τη Γαλατασαράι (87-75), κάνοντας το 2/2!



Ωστόσο, μερικές μέρες αργότερα ο Προμηθέας πανηγύρισε, επικρατώντας 84-80 του Αμαρουσίου και ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Stoiximan GBL, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ του τον Ρέινολντς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 28 προσωπικούς πόντους!



Από την άλλη, η Ράστα Βέχτα την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη της περίστασης στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 103-91 από τη Γαλατασαράι. Βρέθηκε να χάνει με μεγάλες διαφορές από την πρώτη περίοδο του αγώνα, μην καταφέρνοντας να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.



Την περασμένη Κυριακή (6/10) έχασε και στην έδρα της Κέμνιτζ (88-77), πέφτοντας στο 1-3 στην εκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος, με τον προπονητή της, Μάρτιν Σίλερ, να μην έχει διαθέσιμους για το αποψινί παιχνίδι τους τραυματίες Αϊζάια Κόζαρτ και Πάιαν Σβίγκερ, ενώ αμφίβολλη δίνεται η συμμετοχή του Φέρνερ Γιόσκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x