Ευρώπη

Νίκλας: «Κάναμε τα αντίθετα πράγματα από αυτά που έπρεπε μετά το πρώτο δεκάλεπτο»

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Θάνος Νίκλας μετά τη συντριβή του Ολυμπιακού από την Μπρνο στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών.

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση στην Τσεχία και δέχτηκε πολλά σουτ από την περιφέρεια, ζήτησε από όλους να συνέλθουν και να αντιληφθούν τις δυσκολίες της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών και να βελτιωθούν ενόψει των επόμενων αγώνων.

Αναλυτικά: «Δεν μπορούμε να πούμε δικαιολογίες, ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Παρότι ήμασταν μέσα στο σκορ, με 22-19 στο πρώτο δεκάλεπτο, κάναμε ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε κι αυτό που είχαμε πει να μην κάνουμε. Δώσαμε χώρους στην καλή κυκλοφορία της Μπρνο, δημιούργησαν ελεύθερα σουτ, σούταραν με το εξωπραγματικό 60%, έχοντας 16/27 τρίποντα.

Σίγουρα, όμως, αυτό το δημιουργήσαμε εμείς από την κακή μας άμυνα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι αυτό, ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα σε τι διοργάνωση παίζουμε και τι αντιπάλους έχουμε απέναντι μας. Δυστυχώς, σήμερα, δεν ήμασταν ούτε καν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα αυτό το ματς πίσω και να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για τα επόμενα».

Η Κίρα Λάμπερτ συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα σκληρό και physical παιχνίδι. Η Μπρνο έπαιξε επιθετικά και σούταρε εξαιρετικά. Θα μάθουμε από αυτό το ματς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να βελτιώσουμε τα πράγματα που πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x