Eurobasket

Ποτζέκο: «Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, η Ελλάδα άξιζε τη νίκη»

Στην ανωτερότητα της Εθνικής μας ομάδας, στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ιταλίας, Τζαμάρκο Ποτζέκο!

Δηλώσεις μετά την ήττα της Ιταλίας από την Εθνική μας ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ, έκανε ο προπονητής της οικοδέσποινας, Τζαμάρκο Ποτσέκο.

Στάθηκε στην ανωτερότητα της «γαλανόλευκης», ενώ τόνισε πως ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ιταλίας:

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, τον Ιτούδη και τους παίκτες του. Ήταν ένα όμορφο σόου. Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι, γιατί δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, όπως και ο κόουτς Ιτούδης. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία ίσως να πάμε στην παράταση, αλλά η ελληνική ομάδα άξιζε τη νίκη».

«Η διαφορά του να είσαι προπονητής σε μια εθνική ομάδα και σε ένα κλαμπ είναι πως δεν μπορείς να χτίσεις την ομάδα. Πρέπει να πας με τους παίκτες που έχεις και είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Παλέψαμε σκληρά και δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Ίσως άλλες ομάδες να τα παρατούσαν σε τέτοιες συνθήκες όπως για παράδειγμα στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες μου έδειξαν πως δεν πρέπει να ανησυχώ γι’ αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x