Ελλάδα

Το Καλλιμάρμαρο στο… πόδι για να αποθεώσει τους Ομπράντοβιτς και Αταμάν κατά την είσοδο τους

Μοναδικές στιγμές ζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR στο Καλλιμάρμαρο, με τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Εργκίν Αταμάν να γνωρίζουν την αποθέωση από 35.000 «πράσινους» φιλάθλους.

Το Καλλιμάρμαρο έχει βάλει τα… καλά του για να φιλοξενήσει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν παλιό του γνώριμο.

Ο προπονητής της Σέρβικης ομάδας δεν είναι άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τους «πράσινους». Κατά την είσοδο του στο γήπεδο, ολόκληρο το Καλλιμάρμαρο σείστηκε για να αποθεώσει τον «Ζοτς».

Την ίδια αν όχι και ακόμη περισσότερη φασαρία δημιουργήθηκε, όταν ο Εργκίν Αταμάν έκανε την εμφάνιση του, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην σταματάει να χειροκροτεί, τον προπονητή που τοποθέτησε και πάλι την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

@sporfm946 ?????? Όλο το Καλλιμάρμαρο στο… πόδι για τους Εργκίν Αταμάν και Ζέλικο Ομπράντοβιτς! ???? Καταχειροκροτήθηκαν οι δυο προπονητές κατά την εισοδό τους στον αγωνιστικό χώρο! #sporfm #paobc #panathinaikos #panathinaikosbc #ataman ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x