Stoiximan Super League

Είχε… ψυχή Μακελελέ και έφυγε αλώβητος από το Αγρίνιο ο Asteras AKTOR!

Ο Κλοντ Μακελελέ πρόλαβε να περάσει στην ομάδα του την ψυχή που εμφάνιζε ο ίδιος στο χορτάρι και ο Asteras AKTOR έφυγε με βαθμό από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1), παρότι έπαιζε με δέκα!

Όλα πήγαν στραβά στο ντεμπούτο του, αλλά αυτός δεν πτοήθηκε. Τραυματισμοί, αποβολή και αγωνιστικά ζητήματα έκαναν την εμφάνισή τους στο χορτάρι του Αγρινίου, αλλά ο Κλοντ Μακελελέ φρόντισε στο ντεμπούτο του να παρουσιάσει έναν καλοστημένο και ψυχωμένο Asteras AKTOR, ο οποίος έμεινε όρθιος απέναντι στον Παναιτωλικό (1-1).

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι Αρκάδες είχαν… ψυχή Μακελελέ, με τα «κότσια» του Γάλλου σούπερ σταρ όταν ήταν ποδοσφαιριστής να εμφανίζονται στην ομάδα του!

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός πήρε δεύτερη σερί ισοπαλία και μπορεί να τα βάζει με τον εαυτό του, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και τις φάσεις που έφτιαξε στο τελευταίο 20λεπτο. Παραμένει χωρίς ήττα στο Αγρίνιο από το 2016 ο Αστέρας!

Στο μυαλό του κόουτς:

Με το κλασικό 3-5-2 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης. Στην εστία ο Τσάβες και τριάδα στα στόπερ οι Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας. Ο Μαυρίας και ο Τορεχόν τα δύο φουλ-μπακ και οι Μπουζούκης, Πέρες, Μπελεβώνης στον άξονα. Δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Ντίας, Λομόνακο.

Ο Κλοντ Μακελελέ στο ντεμπούτο του κατέβασε τον Asteras AKTOR με 3-4-3. Ο Παπαδόπουλος στο τέρμα, με τους Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλο, Ντελί στα στόπερ. Οι Καλτσάς, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Χουχούμης ήταν οι τέσσερις του άξονα, έχοντας τους Μπαρτόλο, Κρέσπι στα φτερά και τον Άνταμ στην κορυφή της επίθεσης.

Παναιτωλικός-Asteras AKTOR 1-1: Είχε… ψυχή Μακελελέ και έφυγε αλώβητος από το Αγρίνιο

Το ματς

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά, με τον Asteras AKTOR να παίρνει γρήγορα μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται απειλητικός. Γενικότερα οι Αρκάδες στο πρώτο μέρος είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έλεγχαν το ματς. Στο 19’ η ομάδα του Μακελελέ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Χουχούμης έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να μη του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Τσάβες.



Ο Asteras AKTOR συνέχιζε να πιέζει και μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ στο 28ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Μπαρτόλο, ο Ντελί πήρε τη γυριστή κεφαλιά, ο Τσάβες και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ αλλά ο Γιαμπλόνσκι πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με σουτ στην κίνηση. Ωστόσο, η χαρά των Αρκάδων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 35’ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Ο Τορεχόν έκανε το γύρισμα, ο Λομόνακο ξεχάστηκε από την άμυνα των φιλοξενούμενων και εκτέλεσε εξ επαφής τον Παπαδόπουλο για το 1-1.



Τα λεπτά περνούσαν, τα νεύρα δεν έλειψαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να βγάζει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του αρκετές φορές. Μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (1-1).



Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Στο 56’ οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-1 όταν ο Λομόνακο έκανε εξ επαφής το τελείωμα, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια. Ο Αστέρας στο 62’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Μούμο να σπάει στον Καλτσά, εκείνος πήγε να δώσει στον Κρέσπι, αλλά τον πρόλαβε ο Σιέλης που παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, με τον Τσάβες τελικά να διώχνει.



Και εκεί που ήταν όλα καλά, το ματς στράβωσε για τους Αρκάδες. Και αυτό διότι στο 67’ ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελεβώνη, ωστόσο δυο λεπτά αργότερα τον φώναξε το VAR και άλλαξε την κάρτα σε κόκκινη, με τον Αστέρα να μένει με 10 παίκτες. Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια πίεζε με νύχια και με δόντια και στο 82’ μάλιστα είχε και δοκάρι, όταν ο Λιάβας έκανε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Τίποτα τελικά δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με το 1-1 να παραμένει και οι δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.



Το LIVE της αναμέτρησης.

MVP: Ο Γιαμπλόνσκι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης. Σκόραρε το γκολ για τον Αστέρα, κυριάρχησε στον άξονα με πολλά κλεψίματα και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην δημιουργία για την ομάδα του.

Η σφυρίχτρα:
Ο Τσέτσιλας σφύριζε συνεχώς με αποτέλεσμα να χαλάει ο ρυθμός, ενώ είχε και προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο. Στην αποβολή τον κάλεσε το VAR και άλλαξε την κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο από κίτρινη σε κόκκινη, σωστά.


Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες 90+1' Κουντούρης), Μπουζούκης (76' Λουίς), Μπελεβώνης (76' Κουρί), Ντίας (64' Ρόα), Λομόνακο (76' Μάντεβατς)

Asteras AKTOR (Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (88' Τζανδάρης) , Μούμο, Καλτσάς (88' Παλάσιος), Μπαρτόλο (71' Γκαρθία), Άνταμ (59' Αλάγκμπε), Ρεγκίς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x