Πορτογαλία

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Φοβερός Ομοροντιόν χάρισε τη νίκη στην Πόρτο λυγίζοντας μόνος του την Γκιμαράες

Με τον Ομοροντιόν να πετυχαίνει δύο από τα τρία γκολ της Πόρτο, οι «δράκοι» διέλυσαν την Γκιμαράες στην έδρα της με 3-0.

Η Γκιμαράες φιλοξένησε την Πόρτο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας και είδε τον Ομοροντιόν να σπάει την αμυντική της γραμμή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ ο Πέπε έδωσε τη χαριστική βολή για το τελικό 3-0.

Οι «δράκοι» είναι στο κυνήγι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και με τη νίκη αυτή την έφτασαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.



Η ομάδα του Βίτορ Μπρούνο άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ομοροντίν στο 47ο λεπτό δεν έχασε χρόνο και έκανε το 1-0, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της Πόρτο στο 58’ σκοράροντας για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση και τρίτη συνολικά στη σεζόν, σε μόλις τρεις εμφανίσεις. Μία μεταγραφή των «δράκων» απόι την Ατλέτικο Μαδρίτης που φαίνεται ήδη να είναι πετυχημένη.

Ενώ όλα είχαν κριθεί ο Πέπε στο 88’ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, για μία άνετη επικράτηση της Πόρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x