Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει μπλοκάρει εντελώς, σαν να μη ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το σχόλιό του για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη με σκορ 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ, σχολιάζοντας την εικόνα και το παιχνίδι του Ολυμπιακού, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να διαβάσεις το παιχνίδι, γιατί είναι και πολύ εύκολο να διαβάσεις το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μοιάζει να έχει μπλοκάρει εντελώς, σαν μην ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν δημιουργεί καθόλου καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο εκεί. Είναι συνολικό. Ειδικά όταν βλέπουμε ότι ξεκινάει το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός, που θέλει υποτίθεται να αντιδράσει μετά το απογοητευτικό 0-0 με τον Παναιτωλικό, χάνει με γκολ από τα αποδυτήρια. Είναι μία εντελώς προβληματική εικόνα».

Κατέληξε, πάντως, λέγοντας ότι «ήταν κακή για τον Ολυμπιακό και η διαιτησία. Και ο διαιτητής και οι υποδείξεις από τους επόπτες, με κρίσιμη φάση του φάουλ του Ντόη από το οποίο προήλθε το 2-0 σε καθοριστικό σημείο (42'), όπου ήταν μια λανθασμένη απόφαση».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x