Σε τρεις ποδοσφαιριστές θα είναι στραμμένη η προσοχή του Άγγελου Αναστασιάδη στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, την Τρίπολη παρουσίασαν διάφορα προβλήματα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Έργκους Κάτσε.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε μια σύσπαση στο γαστροκνήμιο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά». Ο «Παπ» θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση και αν οι ενοχλήσεις υποχωρήσουν, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Από την πλευρά του, ο Τζαβέλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του και έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και θα δοκιμάσει εκ νέου την Τετάρτη, αλλά οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ αναφέρουν πως θα είναι έτοιμος για τους «βιόλα».

Τέλςο, ο Κάτσε ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης επειδή αισθανόταν βαρύ το πόδι του στην περιοχή του οπίσθιου μηριαίου από την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων.

Όσον αφορά τον Ρατς, βρίσκεται στη Σερβία όπου ακολουθεί ειδική θεραπεία με στόχο να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ερχόμενη Κυριακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ για Μπάμπα

Παναθηναϊκός: Χάνει ένα ματς ο Γέντβαϊ, στο όριο τιμωρίας τρεις παίκτες

Την «πάτησε» ξανά μετά από 31 χρόνια από τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός!

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λαμέλα, στο όριο έξι παίκτες

Η πανηγυρική φωτογραφία Μανού Γκαρθία και Θόδωρου Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά τη νέα νίκη του Άρη!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής

Αλμέιδα: «Με τις προκλήσεις δεν πάμε πουθενά - Το θετικό είναι ότι η μητέρα μου δεν με είδε να εμπλέκομαι σε σπρωξίματα»

ΠΑΟΚ: «Η κλάψα είναι η δεύτερη φύση τους - Παίκτης της ΑΕΚ πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου»

Κοτάρσκι: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την ΑΕΚ να τρέμει, αλλά δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά - Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.