Με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή παρουσία με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή, τον ΟΦΗ, θέλοντας να συνεχίσει σε ανάλογο τόνο. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Στέφανο Ναπολεόνι και Θανάση Καραγκούνη, οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως η νίκη θα έρθει μόνο αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και έχει την απόδοση των τελευταίων αγώνων.

Η αποστολή: Σηφάκης, Τσενάμος, Φάμπιο, Καλλέργης, Νάστο, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Αρκούδας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Καραμάνο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Γκαρσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό είναι στο πρωτάθλημα σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι έχοντας πάλι καλή διάθεση αλλά και την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών έτσι ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη που θα μας διατηρήσει σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση. Και σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θα μας βοηθήσουν να φθάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube