Στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ της ομάδας της νέας περιόδου. Μετά τους Νίκολας, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα, σειρά αναμένεται να πάρει ο Μάικ Μπατίστ. Και αφού τακτοποιηθεί και το θέμα του Αμερικανού, τότε οι «πράσινοι» θα βάλουν στο φουλ τις μηχανές για… τα μεγάλα ψάρια. Ο Άλεξ Μάριτς και ο Ρούντι Φερνάντεθ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τους Ίαν Βουγιούκα και Κώστα Καϊμακόγλου για δύο χρόνια και το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση τους. Η ανακοίνωση είναι αυτή που απομένει και για να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τους Νίκολας και Μπατίστ. Και αφού στο «τριφύλλι» κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα», στη συνέχεια θα εντατικοποιήσουν τις ενέργειες τους για την απόκτηση του Άλεξ Μάριτς και του Ρούντι Φερνάντεθ.

Στον σέντερ της Παρτιζάν έγινε νέα προσφορά και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως το σίριαλ με τον Αυστραλό σέντερ-με σερβικές ρίζες- θα έχει αίσιο τέλος. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Αμερικανό ατζέντη του Ρούντι Φερνάντεθ. Η περίπτωση του Ισπανού γκαρντ βέβαια είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα ώστε να καταφέρουν να τον αποκτήσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube