Stoiximan Super League

Επιστροφή στον ρόμβο

Σκέψεις να επαναφέρει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ κάνει ο Έβαλντ Λινεν στο παιχνίδι με τη Βέροια στο οποίο η Ένωση θέλει να πάρει τη νίκη.

Επιστροφή στην επιτυχημένη… συνταγή του ρόμβο σκέφτεται να κάνει ο Έβαλντ Λίνεν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με της Βέροια.

Ο Γερμανός τεχνικός αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα μετά από τις τρεις σερί ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολη.

Η Ένωση θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης και έτσι το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Γερμανός το σύστημα με το ρόμβο στο κέντρο είναι μεγάλο καθώς με αυτό κατέγραψε η ομάδα το καλύτερο σερί της στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο ρόμβος χρησιμοποιήθηκε μέχρι και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία και είναι η τελευταία του σερί που έκανε η Ένωση με τα έξι επιτυχημένα παιχνίδια.

Οι επιλογές στο κέντρο


Καπαρωμένες μοιάζουν οι τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή εάν ο Λίνεν επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ο Μητρόπουλος έχει εκτίσει την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Γκερέιρο θα είναι στην κορυφή του ρόμβου αλλά και ο Κορδέρο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι ένας εκ των δύο εσωτερικών χαφ.

Πλέον το ερώτημα είναι σε ποιον ο Λίνεν θα εμπιστευθεί την τελευταία θέση. Φέτσης και Ρίκκα φαίνεται να μονομαχούν αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο επιλογής του Ανάκογλου ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x