Champions League

Άνετο 2/2 η Λίβερπουλ του Τσιμίκα – Όρθια στο Ζάγκρεμπ με φοβερό come-back η Μονακό!

Με τον Τσιμίκα να μπαίνει αλλαγή στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ πήρε σβηστή νίκη κόντρα στη Λειψία με 2-0, ενώ η Μονακό πήρε βαθμό στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Ντινάμο (2-2).

Συνεχίζει από εκεί που το άφησε η Λίβερπουλ! Οι reds επικράτησαν με 2-0 της Μπολόνια και πήραν την 2η νίκη τους στο Champions League. Πλέον η ομάδα του Σλοτ είναι στους 6 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ιταλική ομάδα παρέμεινε στον έναν.

Τον απόλυτο έλεγχο είχε η Λίβερπουλ στο ματς, με τον ΜακΆλιστερ στο 11’ να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια οι reds κυκλοφορούσαν την μπάλα και απειλούσαν την αντίπαλη εστία, με την Μπολόνια να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις και να έχει μία δύο πολύ καλές στιγμές που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Οι «ροσομπλού» πήραν μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και έγιναν περισσότερο απειλητικοί, αλλά δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κάποια ευκαιρία τους. Κάτι που πλήρωσαν, αφού ο Σαλάχ με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα συστημένη στη δεξιά γωνία του Σκορούπσκι για το 2-0.

Η Λίβερπουλ έκανε τη δουλειά της χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, ο Σλοτ έριξε στο ματς και τον Τσιμίκα και οι «reds» διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους.





Από την άλλη, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη, αλλά πήρε τελικά τον βαθμό απέναντι στην ψυχωμένη Μονακό που πήρε το 2-2.

Ο Σούτσιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ με γκολάρα, αδειάζοντας έναν αντίπαλο και σκάβοντας πάνω από τον κίπερ των φιλοξενούμενων, με τους γηπεδούχους να έχουν μπλοκάρει τη Μονακό η οποία δεν μπορούσε να φανεί απειλητική.

Η Ντινάμο είχε τον έλεγχο και απείλησε κι άλλες φορές, με τον Μπατούρινα στο 66ο λεπτό να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής! Το 2-0 ήταν γεγονός, με τους γηπεδούχους να χαλαρώνουν και να το πληρώνουν, αφού η Μονακό μείωσε με τον Σαλισού στο 75’ και να δίνει νέο ενδιαφέρον. Τελικά, με πέναλτι του Ζακάρια στο 90ο λεπτό, οι Μονεγάσκοι πήραν σπουδαίο βαθμό, με αυτό το 2-2 και το τρομερό come-back.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x