Βόλεϊ

Γκαρντίνι: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας»

Στη χαρά της νίκης σε ένα ματς που το ήθελαν όλοι στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αντρέα Γκαρντίνι μετά το 3-0 σετ των «ερυθρόλευκων» επί της Λας Πάλμας.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα καλό βόλεϊ κόντρα στη Λας Πάλμας, όμως ζήτησε δουλειά σε κάποιους τομείς για τη συνέχεια, ώστε να «δέσουν» ως ομάδα και να αποκτήσουν καλύτερη ψυχολογία και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι επειδή θέλαμε το ματς αυτό σίγουρα. Επίσης, είχαμε κάποιες στιγμές καλού βόλεϊ, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Είχαμε μόνο λίγες εβδομάδες να δουλέψουμε, να ‘δέσει’ η ομάδα και να δημιουργήσουμε μια καλή ψυχολογία.

Είμαι περήφανος για τα παιδιά γιατί ήρθαν σήμερα εδώ, ενώ κάποιοι είχαν κάποια προβλήματα. Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για εμάς. Τα νέα είναι καλά για την ομάδα. Είναι μια καλή στιγμή».

Ο Δημήτρης Τζούριτς τόνισε: «Πολύ σημαντική νίκη, προσωπικά χαίρομαι και πιστεύω ότι όλη η ομάδα έπαιξε ένα καλό παιχνίδι. Με το 3-0 για εμάς, βέβαια, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και την πίστη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x