Champions League

Μοίρασε… εγκεφαλικά και πήρε μυθικό διπλό στη Λειψία η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους έμεινε με δέκα στο 59’, δέχτηκε πέναλτι στην επόμενη φάση αλλά έβγαλε τρομερό χαρακτήρα και με μυθική ανατροπή, επικράτησε 3-2 μέσα στη Λειψία για το 2/2.

Αδιανόητο διπλό μέσα στη Λειψία πήρε η Γιουβέντους! Η ομάδα του Τιάγκο Μότε έβγαλε τρομερό χαρακτήρα στη Γερμανία και παρότι έπαιζε με δέκα από το 59’, έκανε μυθική ανατροπή για να φύγει νικήτρια από τη «Red Bull Arena» με σκορ 3-2.

Συνεχίζει απόλυτη η Γηραιά Κυρία, η οποία έχει πλέον έξι βαθμούς στο Champions League, ενώ οι «ταύροι» ντούμπλαραν τις… ήττες τους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τη Γιουβέντους, αφού ο Μότα αναγκάστηκε να αλλάξει τους Μπρέμερ και Γκονζάλες με τους Γκάτι και Κονσεϊσάο ως το 12ο λεπτό. Συνολικά, το ματς ήταν ισορροπημένο και είχε καλό τέμπο, αλλά λίγες φάσεις και τελικά οι γηπεδούχοι με μια υπέροχη συνεργασία κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου. Ήταν το 30ό λεπτό όταν ο Οπεντά έπαιξε για τον Σέσκο, ο οποίος κοντρόλαρε και πλάσαρε άψογα για το 1-0.



Η Γιουβέντους κατάφερε να βρει την απάντηση με υπέροχο πλασέ στην κίνηση του Βλάχοβιτς στο 50ό λεπτό έπειτα από γύρισμα του Καμπιάσο, με το 1-1 να είναι γεγονός.



Ωστόσο, 9 λεπτά μετά οι μπιανκονέρι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντι Γκρεγκόριο που σταμάτησε με το χέρι την μπάλα εκτός περιοχής.



Από το εν λόγω φάουλ δε, ο Λουίζ έκανε χέρι και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Σέσκο στο 65’ τελικά να σκοράρει ξανά για να δώσει νέο προβάδισμα στη Λειψία (2-1) μέσα σε… πανικό στη «Red Bull Arena».



Ωστόσο, η απάντηση της Γιουβέντους ήταν και πάλι άμεση! Τρία λεπτά μετά, ο Βλάχοβιτς με απίθανο πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία και εκτέλεσε τον Γκουλάστσι για το 2-2 μέσα σε τρελα από τον πάγκο των Ιταλών!



Το καλύτερο, όμως, η Γιουβέντους το κρατούσε για τη συνέχεια. Σε σετ παιχνίδι και ενώ έπαιζαν με δέκα, ο Κονσεϊσάο έκανε… γιο-γιο δύο αντιπάλους, περνώντας τους με τρομερή ντρίμπλα και εκτέλεσε για το 3-2, με άπαντες από πλευράς ιταλικού πάγκο να μπουκάρουν στο γήπεδο.



Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, η Λειψία άσκησε ασφυκτική πίεση αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με το 3-2 επί της Γιουβέντους να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x