Europa League

Live: ΑΕΚ-Χάιντουκ 3-1 (Τελικό)

Πρεμιέρα με νίκη 3-1 έκανε η ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, που υποδέχθηκε τη Χάιντουκ. Η Ένωση επικράτησε με γκολ των Τζεμπούρ (12'), Λυμπερόπουλου (65’) και Σκόκο (89'). Με πέναλτι του Ίμπρισιτς στο 29' σκόραρε η Χάιντουκ. Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν εκεί.

Πρεμιέρα με νίκη 3-1 έκανε η ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, που υποδέχθηκε τη Χάιντουκ. Η Ένωση επικράτησε με γκολ των Τζεμπούρ (12'), Λυμπερόπουλου (65’) και Σκόκο (89'). Με πέναλτι του Ίμπρισιτς στο 29' σκόραρε η Χάιντουκ. Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν εκεί.


Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα.

90+3'Λήξη της αναμέτρησης

90+1’ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Λυμπερόπουλου ο Μπλάνκο.

89' ΓΚΟΛ 3-1 για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σούμπασιτς, πλάσαρε ψύχραιμα και τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.


81' Αλλαγή για τη Χάιντουκ. Στη θέση του Μπούλκου ο Τρέμποβιτς.

79’ Καλό και μακρινό σουτ του Λεονάρντο, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Χάιντουκ

76’ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Τζεμπούρ βρέθηκε απέναντι από τον Σούμπασιτς, έκανε το πλασέ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

74’ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Καφέ ο Λεονάρντο

70’ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Μπερνς ο Πατσατζόγλου.

68’ Αλλαγή για τη Χάιντουκ. Στη θέση του Τόμασοφ ο Όρεμους.

65’ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ 2-1. Ο Σκόκο σούταρε έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Χάιντουκ απέκρουσε την μπάλα και ο Λυμπερόπουλος από θέση οφσάιντ διπλασίασε με προβολή τα τέρματα της "Ένωσης".

56’ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Σκόκο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα κόντραρε στο στήθος του Λιούμπισιτς και κατέληξε κόρνερ.

46’ Άστοχο πέναλτι για την ΑΕΚ από τον Τζεμπούρ. Ο Μπέρνς μπήκε στην περιοχή και ανετράπη από τον Στρίνιτς, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια της φάσης ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ έπειτα από μία μονομαχία του Μπούλιατ με τον Τζεμπούρ. Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία παράβαση.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45'+1' Τέλος πρώτου ημίχρονου

40’ Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση ο Τόμασοφ επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Αραμπατζή.

39’ Καλό απευθείας φάουλ του Σκόκο, ο τερματοφύλακας της Χάιντουκ απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

38’ Σουτ του Μπερνς εντός της περιοχής και δεξιά, ο Σούμπασιτς απέκρουσε την μπάλα.

29’ ΓΚΟΛ 1-1 για την Χάιντουκ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ίμπρισιτς. Ο Ντιοπ τράβηξε τον Τόμασοφ μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και του έδειξε την κίτρινη κάρτα

18’ Ακόμη ένα σουτ για τη Χάιντουκ από τον Ίμπρισιτς. Ο Αραμπατζής απέκρουσε και πάλι την μπάλα

16’ Μεγάλη ευκαιρία για την Χάιντουκ. Ο Αραμπατζης έσωσε την ΑΕΚ όταν απέκρουσε την απάλα από το σουτ του Σαρμπίνι, ο οποίος είχε βρεθεί μόνος απέναντί του.

12’ Εκπληκτικό γκολ για την ΑΕΚ 1-0. Ο Τζιμπούρ μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων από αριστερά και με εξαιρετικό πλασέ στην αντίθετη γωνία άνοιξε το σκορ για την Ένωση.

9' Καλό σουτ του Τόμασοφ για την Χάιντουκ, μπλόκαρε ο Αραμπατζής

5' Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Τζεμπούρ πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, γύρισε και σούταρε, αλλά ο Σούμπασιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.



ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τζιμπούρ, Λαγός, Ντιοπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας,

Πάγκος: Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Λεονάρντο, Καράμπελας, Μπλάνκο, Γκέντζογλου

Χάιντουκ (Στάνκο Κοπλέποβιτς): Σούμπασιτς, Λιούμπισιτς, Μπούλιατ, Βέγιτς, Ιμπρισιτς, Βούκουσιτς, Τομάσοφ, Στρίνιτς, Μαλότσα, Μπούλκου, Σαρμπίνι.

Πάγκος: Ραντόσεβιτς, Γιοβίνοβιτς, Ορέμους, Ρέζιτς, Γιόνγιτς, Τρέμποτις, Κουπ

Μικρά- μικρά από το ΟΑΚΑ:

22: 02: Η ΑΕΚ δραστηριοποιείται κατά της βίας σύνθημα: «Κίτρινη κάρτα στη βία» και παραχώρησε σε μικρά παιδιά μία κερκίδα του γηπέδου.

21:52: Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο και σε λίγα λεπτά θα επιστρέψουν για να αρχίσει ο αγώνας.

21:39: Η δημοσιογράφος από την Κροατία που προκάλεσε αίσθηση λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις συζητήσεις στα «πηγαδάκια» στο ΟΑΚΑ, η Κάρλα (σκέτο), βρίσκεται ήδη στα δημοσιογραφικά του γηπέδου. Το www.sportfm.gr δεν έχασε την ευκαιρία και την πλησίασε για να την γνωρίσει. Η Κάρλα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όπως ξεκαθάρισε «μου αρέσει πολύ η χώρα σας». Γνωρίζει πως χθες έγινε «θέμα» και οι φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν σχεδόν σε όλα τα Μέσα, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Όπως μας είπε, «δεν γνώριζα την ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ» και πρόσθεσε ότι «είναι αδύνατο να κάνω πρόβλεψη για το ματς, αλλά ελπίζω ότι θα νικήσει η Χάιντουκ».

21: 30: «Για την φετινή χρονιά εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε αποφασίσει να πάμε την ομάδα ψηλά. Εγώ όταν έχω την ευκαιρία, θα προσπαθήσω να είμαι πιο μαχητικός. Η θέση μου, μου δίνει την ευκαιρία να σκοράρω. Μέσα στο γήπεδο, πρέπει να είσαι ‘δολοφόνος΄», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τζιμπούρ, σε συνέντευξη που φιλοξενείται στο ματς πρόγκραμ της αποψινής αναμέτρησης.

21:21 Οι παίκτες της ΑΕΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό υπό τις επευφημίες των λιγοστών οπαδών που βρίσκονται στις κερκίδες. Λίγα λεπτά νωρίτερα οι παίκτες των φιλοξενούμενων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο για το ζέσταμα, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκαν το γιουχάισμα των παρευρισκόμενων.

21:00: Με άγριες διαθέσεις ήρθαν οι οπαδοί της κροατικής ομάδας στο ΟΑΚΑ. Αφού σημειώθηκαν κάποια μικροεπεισόδια εκτός του γηπέδου με τους αστυνομικούς, η ένταση μεταφέρθηκε και εντός. Οι οπαδοί της Χάιντουκ, μία ώρα πριν ξεκινήσει το ματς, άναψαν καπνογόνα και έσπασαν καρέκλες στο «πέταλο» του γηπέδου, όπου και βρίσκονται, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν τα ματ. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έκαναν και χρήση χημικών προκειμένου να επιβάλουν την τάξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x