Γιώργος Χελάκης

Έχασαν, από τις ρεζέρβες του Θρύλου!

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε στην δημόσια τηλεόραση πως η ομάδα του έχασε από δικά της λάθη. Αναφέροντάς τα, δεν συμπεριέλαβε σ’ αυτά τις επιλογές του Τεν Κάτε. Ακόμα και αν αναφερόταν σ’ αυτά που είδε όλος ο κόσμος και διέπραξε ο κόουτς, πάλι θα μας έλεγε τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως ο κουτσουρεμένος Ολυμπιακός είναι ικανός να κερδίζει στην έδρα του από τη Σταντάρ και την Άλκμααρ μέχρι τον προπορευμένο Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε στην δημόσια τηλεόραση πως η ομάδα του έχασε από δικά της λάθη. Αναφέροντάς τα, δεν συμπεριέλαβε σ’ αυτά τις επιλογές του Τεν Κάτε. Ακόμα και αν αναφερόταν σ’ αυτά που είδε όλος ο κόσμος και διέπραξε ο κόουτς, πάλι θα μας έλεγε τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως ο κουτσουρεμένος Ολυμπιακός είναι ικανός να κερδίζει στην έδρα του από τη Σταντάρ και την Άλκμααρ μέχρι τον προπορευμένο Παναθηναϊκό. Ειδικά τον τελευταίο χωρίς να του αφήσει περιθώρια είτε διαιτησίας, είτε… τρομοκρατίας.

Μόνοι τρομοκράτες οι παίκτες του Ολυμπιακού, που τρομοκράτησαν τους αντιπάλους τους. Και εδώ που τα λέμε το 2-0 μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, τη φανέλα του και τους οπαδούς του. Τρεις παίκτες που όταν αρχίζει το πρωτάθλημα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ρεζέρβες, έδωσαν του Παναθηναϊκού και κατάλαβε. Ο Ζαϊρί, ο Μήτρογλου και ο Γκαλίτσιος ήταν μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ο Μαροκινός έγινε εφιάλτης για Σπυρόπουλο και Σεϊταρίδη. Όπου τους πετύχαινε, τους έκανε τη ζωή μαρτύριο. Ο Μήτρογλου έβγαλε τα πιστόλια του και ξέκανε τους πράσινους.

Τους έβαλε τα δύο γκολ, είχε μία ασίστ και μια προβολή που χάθηκε στο «τσακ». Ο Γκαλίτσιος έβγαλε επικίνδυνες σέντρες κι όταν μπήκε ο Λέτο φρόντισε μαζί με τον Πάντο για την εξαφάνισή του, και κάτι ακόμα. Ο ελλιπής Ολυμπιακός έκανε αναγκαστικές αλλαγές, χάνοντας στη διάρκεια του ματς τον Ζεβλάκοφ και τον Ραούλ Μπράβο. Παρ’ όλα αυτά ο πρωταθλητής γονάτισε τον αιώνιο αντίπαλο και του αφαίρεσε την πρωτιά, τον «αέρα» του φαβορί.

Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα ο Ολυμπιακός ποντάρει σε δύο καλές μεταγραφές και την επιστροφή των Γκαλέτι, Τοροσίδη, Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ και Λεντέσμα. Ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του Καραγκούνη. Ίσως και στην απομάκρυνση… του τεν Κάτε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x