Ελλάδα

Στις 23 του μήνα η κλήρωση της νέας Stoiximan Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League θα διεξαχθεί στις 23 του μήνα, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Στις 23 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της επόμενης Stoiximan Basket League, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη. Η Λίγκα αποφάσισε την ίδια μέρα να διεξαχθεί κι η Γενική Συνέλευση. Το Σούπερ Καπ θα γίνει για τρίτη σερί σεζόν στη Ρόδο, ενώ δεν θα διεξαχθεί το ALL STAR GAME.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη σημερινή (3/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την πρώτη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, τα μέλη ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή αύξηση των εισιτηρίων της Stoiximan Basket League που ανέρχεται στο 30% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Αποφασίστηκε η κλήρωση της νέας Stoiximan Basket League, του 33ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση.

Το Super Cup, η διοργάνωση που θεσμοθέτησε ο ΕΣΑΚΕ το 2020, θα γίνει για τρίτη συνεχή σεζόν στο νησί της Ρόδου, καθώς οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Το All Star Game δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων των συλλόγων και της Εθνικής ομάδας που περιλαμβάνει το καλεντάρι της καινούργιας σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x