Γιώργος Χελάκης

Ο Κετσπάγια θύμα της αδυναμίας του Κόκκαλη

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Ποιος θα τα ακούει για κάθε στραβοπάτημα από δω και πέρα; Ο Κόκκαλης προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα κι έστειλε σπίτι του τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Ποιος θα τα ακούει για κάθε στραβοπάτημα από δω και πέρα; Ο Κόκκαλης προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα κι έστειλε σπίτι του τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Για τον κόουτς και την επαγγελματική του αξιοπρέπεια καλύτερα που έγινε τώρα. Θα έχει να λέει πως για μια ισοπαλία έφυγε από την ομάδα, ενώ είχε πετύχει πέντε νίκες στη σειρά και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Τουλάχιστον αυτά θα καταγράφονται επίσημα. Ανεπίσημα, ο Κετσπάγια την «πάτησε» αλλού. Έχασε από νωρίς τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Οι λεγόμενες βεντέτες του θρύλου τον αντιμετώπιζαν από αδιάφορα ως περιπαιχτικά. Το κακό άρχισε κιόλας από την προετοιμασία. Όσοι το Μάιο βγήκαν με δηλώσεις υπέρ της παραμονής του Βαλβέρδε, τώρα άφησαν μετέωρο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο κόουτς δεν κατάφερε να επιβληθεί, δεν κατάφερε να πείσει. Αντιμετωπίστηκε από τους παίκτες ως λύση ανάγκης, κατώτερη του αναμενομένου και των περιστάσεων. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν, διαβάζουν και κρίνουν. Πρώτα πληροφορήθηκαν για την οικονομική στενότητα. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι η ομάδα αντί να ενισχυθεί, αποδυναμώθηκε. Στους ίδιους πέρασε η εντύπωση ότι η διοίκηση μοιάζει να πετάει λευκή πετσέτα.

Αυτό το πρόβλημα καλείται ν’αντιμετωπίσει πια η διοίκηση των πρωταθλητών και ο Κόκκαλης. Εδώ ήταν που δεν μπόρεσε να πείσει ο Κετσπάγια. Εδώ βέβαια είναι που δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Κακά τα ψέματα. Είναι ο Κόκκαλης που δεν πείθει πια. Ο Κετσπάγια έπεσε θύμα της προεδρικής αδυναμίας. Με τη φυγή του, το πρόβλημα μένει άλυτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x