Γιώργος Χελάκης

Η Σερίφ είναι πολύ αισιόδοξη

Μια χαρά κλήρωση αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Η Σερίφ απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί τυπική εκπρόσωπος του μολδαβικού ποδοσφαίρου. Ίσα, ίσα, που το έχει βάλει στόχο να ξεφύγει από αυτό. Το γήπεδο της αλλά και το ρόστερ της το δείχνουν καθαρά.

Μια χαρά κλήρωση αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Η Σερίφ απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί τυπική εκπρόσωπος του μολδαβικού ποδοσφαίρου. Ίσα, ίσα, που το έχει βάλει στόχο να ξεφύγει από αυτό. Το γήπεδο της αλλά και το ρόστερ της το δείχνουν καθαρά. Η χορηγός εταιρία θέλει να τη βγάλει έξω από τα μολδαβικά σύνορα. Άλλωστε, γι’ αυτήν το εγχώριο πρωτάθλημα είναι μια τυπική διαδικασία. Πέρσι το πήρε με δεκαπέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη. Στόχος είναι η ευρωπαϊκή καταξίωση. Το ρόστερ της είναι πολυεθνικό. Ξεχωρίζουν οι Βραζιλιάνοι και οι Ρώσοι.

Μην προσπεράσουμε χωρίς συζήτηση ότι άφησε έξω έστω και την τελευταία στιγμή τη Σλάβια Πράγας. Η Σερίφ είναι εξαιρετικά φιλόδοξη ομάδα που «ψάχνεται» για διάκριση. Ας έρθουμε λίγο από τη δική της πλευρά. Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό ίσως ήταν για τους….Μολδαβούς η καλύτερη δυνατή. Με αντίστοιχη ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους».

Κάθε εφησυχασμός μπορεί να αποβεί μοιραίος. Στον Πειραιά έχουν να μετράνε τέτοιους αναπάντεχους αποκλεισμούς. Ευτυχώς που για τη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν στον πάγκο τους τον Κετσπάγια. Μην γράφουμε πάλι τα ίδια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x