Βόλεϊ

Χαντάβα στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα στο βόλεϊ»

Για τα ταξίδια που έχει κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου για να παίξει βόλεϊ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Εύα Χαντάβα, δίνοντας και τα προγνωστικά της για το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.

Φαβορί τον Ολυμπιακό στην Α1 βόλεϊ γυναικών έχρισε η Εύα Χαντάβα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Η 26χρονη διεθνής, που αγωνίζεται φέτος στην βραζιλιάνικη Φλουμινένσε μίλησε για τις εμπειρίες της στο εξωτερικό, τα διάφορα ταξίδια που έχει κάνει ακόμα για να παίξει βόλεϊ και τις γιορτές των Χριστουγέννων που πέρασε μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της.

Αναλυτικά όσα είπε στους Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου:
Για το σπουδαίο βιογραφικό που έχει παρότι είναι μόλις 26 χρονών: «Ναι έχω πάει σε πολλές χώρες να παίξω βόλεϊ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μένω έξω. Είναι άλλο το επίπεδο σε σχέση με την Ελλάδα. Η οργάνωση είναι καλύτερη και μου αρέσει περισσότερο να παίζω στο εξωτερικό και για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Για το ότι έχει παίξει σε διάφορες χώρες: «Μου είναι εύκολο πλέον να αλλάζω χώρες και πλέον δεν νιώθω άσχημα να είμαι μακριά απ’ την Ελλάδα. Νιώθω πολύ άνετα στην Βραζιλία. Εδώ έχει πολύ ζέστη, οι άνθρωποι είναι ζεστοί και περνάω πολύ ωραία εδώ».

Για την Φλουμινένσε: «Είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα είναι στην 7η θέση αλλά το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δυνατό και ο στόχος είναι να μπούμε στα play-offs».

Για το πώς είναι να περνάει τις γιορτές μακριά από την Ελλάδα: «Σίγουρα σου λείπουν οι δικοί σου, αλλά για εμένα δεν είναι η πρώτη φορά. Είχαμε τέσσερις μέρες ρεπό κι έκανα Χριστούγεννα μέσω skype».

Για το πότε θα γυρίσει στην Ελλάδα: «Προς τον Μάιο όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το βόλεϊ στην Ελλάδα: «Διαβάζω τι γίνεται. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποια ομάδα, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στις γυναίκες. Στο αντρικό ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x