Ελλάδα

Κατσουράνης στους 94,6: «Ναι περίμενα την εμφάνιση της Εθνικής - Τα παιδιά αξίζουν μια πρόκριση και θα την πάρουν»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης για την Εθνική μας ομάδα…

«Ναι περίμενα αυτή την εμφάνιση από την Εθνική»… Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Αγγλία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη σημασία της παρουσίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της καταλήγοντας ότι αυτή η φουρνιά των ποδοσφαιριστών μας αξίζει μια μεγάλη πρόκριση και θα την πάρει.

«Ναι την περίμενα την εικόνα αυτή. Πλέον το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και αυτή η νίκη είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο. Πρέπει να τον στηρίξουμε γιατί έχουμε και ένα καλό γκρουπ παικτών. Με τον κατάλληλο προπονητή, που είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορούμε να πάρουμε αυτό που δεν καταφέραμε τις προηγούμενες φορές. Μ’ άρεσε που ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι θα πάμε στο Μουντιάλ και όχι ότι θα προσπαθήσουμε», ανέφερε και συνέχισε:

«Αν θέλουμε να πάμε σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση πρέπει να έχουμε στόχο να κερδίσουμε αυτές τις ομάδες. Νομίζω ότι αυτή η φουρνιά είναι κοντά και θα τα καταφέρει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x