Κύπρος

Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ ο ΑΠΟΕΛ

Ως ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ανακοινώθηκε ο πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο 60χρονος Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον κυπριακό σύλλογο, αντικαθιστώντας τον Πορτογάλο, Ζοσέ Ντομίνγκες, ο οποίος αποχώρησε με την ομάδα στην 6η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος και 6 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Πάφο.

Μόλις πριν από μερικές μέρες, στα τέλη του Σεπτεμβρίου, ο Χιμένεθ αποχώρησε από την προηγούμενη ομάδα του, τη Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη, ενώ εκτός από τις τρεις θητείες του στην ΑΕΚ (2010-11, 2017-18 και 2019), στο παρελθόν έχει επίσης προπονήσει Σεβίλλη, Σαραγόσα, Αλ Ραγιάν (Κατάρ), Λας Πάλμας, Αλ Γουάχντα (ΗΑΕ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Manuel Jimenez και το προπονητικό του επιτελείο.

Η συνεργασία είναι μονοετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο κ. Jimenez, έχει εργαστεί ως προπονητής στην Primera και στην Segunda Division, έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, είχε παρουσία στο πρωτάθλημα του Abu Dhabi ενώ πρόσφατα βρισκόταν στην Παραγουάη και στην τεχνική ηγεσία της Cerro Porteno.

Είναι γεννημένος στις 26/01/1964 στο Arahal της Ισπανίας και ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες δόξες της Sevilla FC ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική Ισπανίας.

Ο κ. Jimenez θα έχει στο προπονητικό του επιτελείο ως βοηθό προπονητή τον Jesus Calderon Malagon, ως προπονητή φυσικής κατάστασης τον Sebastian Lopez Bascon και ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Jacobo Sanz.

Καλωσορίζουμε τον Manolo Jimenez στη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου και ευχόμαστε σε αυτόν και τους συνεργάτες του, να πανηγυρίσουν τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x