Βόλεϊ

Θέλει ανατροπή στην Αλεξανδρούπολη

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ θα διεκδικήσει ο Εθνικός κόντρα στην Σόνενβερτ, κυνηγώντας την ανατροπή στον επαναληπτικό των προκριματικών που θα γίνει την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη

Να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς θέλει ο Εθνικός κόντρα στην ελβετική Σόνενεβερτ στο ματς για τον Β’ γύρο των προκριματικών του Τσάλεντζ Καπ, που θα γίνει στις 19/11 στις 19.00 στην Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη ηττήθηκε 3-1 σετ στο πρώτο ματς και ψάχνει νίκη με το ίδιο σκορ ή με 3-0 προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενόψει του ματς, όμως δεν έκρυψε την δυσκολία της αναμέτρησης.

«Θα είναι μια εξαντλητική και δύσκολη προσπάθεια για να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα πρέπει να μας θυμώσουν αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Σε πρώτη φάση πρέπει να πάρουμε νίκη χωρίς απώλειες και μετά να σκεφτούμε την πρόκριση στο χρυσό σετ. Εχει ρίσκο το χρυσό σετ γιατί είναι στους 15 πόντους αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Φυσικά περιμένουμε τον κόσμο για να μας ενισχύσει διότι αυτοί οι αγώνες που έχουν τον χαρακτήρα του νοκ άουτ έχουν διαφορετική ψυχολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x