Euroleague

Ευρωλίγκα: Πλήρες πρόγραμμα με οκτώ παιχνίδια την Τρίτη!

Η δράση στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας ξεκινάει με οκτώ παιχνίδια στο πρόγραμμα της Τρίτης (15/10).

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας είναι γεγονός! 16 από τις 18 ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ρίχνονται στη «μάχη» την Τρίτη (15/10), το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει οκτώ αγώνες!

Φυσικά, η προσοχή μας θα είναι «στραμμένη» σε ΣΕΦ και Παρίσι, όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, NovaSports 4) και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρί (21:30, NovaSports 5), ωστόσο υπάρχουν άλλα έξι ματς στο πρόγραμμα, κάποια από τα οποία είναι πραγματικά ξεχωριστά.

Το πρώτο ματς είναι μάλλον και το πιο... αντιεμπορικό, αφού Άλμπα και Βιλερμπάν κοντράρονται στο Βερολίνο, σε μία αναμέτρηση μεταξύ δύο από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Η συνέχεια είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, αφού η τρομερή Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τον επίσης πολύ δυνατό Ερυθρό Αστέρα!

Λίγο αργότερα, στο Βελιγράδι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται με την Αναντολού Εφές, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένο ρεκόρ και αρκετό ταλέντο στο ρόστερ. Η δράση δεν... σταματά εκεί, αφού η Μπασκόνια φιλοξενεί στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» τη (χωρίς Καμπάτσο) Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν ισπανικό «εμφύλιο» με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, η Βίρτους Μπολόνια των δύο ηττών σε ισάριθμες αγωνιστικές θα ψάξει το πρώτο ροζ φύλλο κόντρα στη «σκληροτράχηλη» Ζάλγκιρις Κάουνας, ενώ στο τελευταίο ματς της βραδιάς, η Παρτίζαν επίσης θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη κόντρα στην ανταγωνιστική Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Άλμπα-Βιλερμπάν (20:30)
Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας (20:45, NovaSports 6)
Μακάμπι-Αναντολού Εφές (21:05, NovaSports 2)
Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (21:15, ΝovaSports 4)
Παρί-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 5)
Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30, NovaSports 3)
Βίρτους Μπολόνια-Ζάλγκιρις (21:30)
Παρτίζαν-Μπάγερν Μονάχου (21:45, NovaSports Start)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x