Βόλεϊ

Παραιτήθηκε από ΠΑΣΑΠ ο Ψάρρας

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΠΑΣΑΠ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Θανάσης Ψάρρας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος γνωστοποίησε την απόφασή του στο υπόλοιπο ΔΣ με σχετική επιστολή και ο λόγος αφορά την ενασχόλησή του με την προπονητική, που δε θα του επέτρεπε να βρει χρόνο για τις υποχρεώσεις του Συνδέσμου των βολεϊμπολιστών.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«ΠΡΟΣ ΔΣ ΠΑΣΑΠ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω επίσημα την παραίτησή μου από την προεδρία του ΔΣ του ΠΑΣΑΠ, όπως, άλλωστε, είχα προαναγγείλει τον Μάιο στη κοινή συνέντευξη Τύπου ΠΑΣΑΠ-ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ.

Η ομαλή και κοινώς ομολογουμένη επιτυχημένη πρώτη λειτουργία του νέου συστήματος αδειοδότησης των ΤΑΑ, μου επιτρέπει να αισθάνομαι χαρούμενος, επτά χρόνια μετά την επανασύσταση του ΠΑΣΑΠ και δικαιωμένος όταν το 2009 πρωτοψέλλισα την άγνωστη λέξη της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ "ιταλικού τύπου" και να ολοκληρώσω σήμερα αυτόν τον κύκλο προσφοράς, μέσω του Συνδέσμου των Αθλητών.

Όλα αυτά τα χρόνια που είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, όλοι μαζί κάναμε πολλά, μικρά και μεγάλα, στη προσπάθειά μας να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, των αθλητών και των αθλητριών, πάντοτε με γνώμονα αυτό που θεωρούσαμε σωστό, μακριά από ιδεοληψίες και εμμονές.

Καταφέραμε να οργανώσουμε τον ΠΑΣΑΠ, ώστε σήμερα να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων, με πρωτοβουλίες πρωτοποριακές και συνάμα σπουδαίες για τους αθλητές και το άθλημα, να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα, να διαπραγματευτούμε δύο φορές τον κανονισμό σχέσεων αθλητών ΤΑΑ με σημαντικές κατακτήσεις, να καταφέρουμε αλλαγές στους κανονισμούς της ΕΟΠΕ, να επαναλειτουργήσουμε τις Επιτροπές Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, να πρωτοπορήσουμε με τα προγράμματα διπλής σταδιοδρομίας – Dual Career, να τιμήσουμε τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην υπόθεση της αθώωσης του Κώστα Χριστοφιδέλη για την υπόθεση ντόπινγκ, να είμαστε αρωγοί σε όσους αθλητές & αθλήτριες ζήτησαν τη βοήθειά μας, να είμαστε στα αποδυτήρια των ομάδων, ενημερώνοντας και συμβουλεύοντας τους αθλητές και, το σημαντικότερο όλων, να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες πλέον γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας Σύνδεσμος με γερές βάσεις, ο οποίος έχει φτιαχτεί από αθλητές για αθλητές.

Με παρακαταθήκη όλα τα ανωτέρω, σας εύχομαι να συνεχίσετε και να γιγαντώσετε το ήδη σπουδαίο αυτό έργο, με αγάπη στο άθλημα και τους πρωταγωνιστές του.

Με τιμή,

Ψάρρας Αθανάσιος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x