Ελλάδα

Έκανε «σεφτέ» στις νίκες το Μαρούσι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Το Μαρούσι υποδέχτηκε τον Κολοσσό Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 70-67.

Μεγάλη νίκη για το Μαρούσι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, η οποία ήταν και η πρώτη της ομάδας στο πρωτάθλημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο (70-67).

Στον αντίποδα, η ομάδα της Ρόδου υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, με ανάλογο τρόπο που ήρθε και αυτήν κόντρα στον Πανιώνιο. Καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, κατάρρευση στο δεύτερο και ήττα στο φινάλε με πολύ μικρή διαφορά!

Το ματς:

Το Μαρούσι μπήκε καλύτερα στο ματς και με τον Στόουβ να αρχίζει «καυτός» με 7 συνεχόμενους πόντους, «έχτισε» την πρώτη μικρή διαφορά (13-6 στο 5'), ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Κολοσσός ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και κυριάρχησε.

Μαρούσι - Κολοσσός Ρόδου 70-67 : Έκανε «σεφτέ» στις νίκες το Μαρούσι

Με τους Νέλσον και Χατζηνικόλα κατά κύριο λόγο, γύρισε άμεσα την κατάσταση και το 18-11 μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε 18-19 με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου. Κολοβέρος και Γκάουντλοκ άρχισαν να συμμετέχουν πιο ενεργά στο σκοράρισμα, με τους φιλοξενούμενους να είναι συνεχώς μπροστά. Ο Ρέινολντς μείωσε σε 27-28 (15') αλλά το Μαρούσι δυσκολευόταν αρκετά στην επίθεση, την ώρα που ο Κολοβέρος με τρίποντο (7/13 ο Κολοσσός στο ημίχρονο) έδωσε αέρα 10 πόντων (27-37, 19') στην ομάδα του.

Και από εκεί και πέρα, ο Κολοσσός εμφάνισε τις ίδιες παθογένειες που είχε στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν είχε ενέργεια και επέτρεψε στο Μαρούσι να αναθαρρήσει. Φρίντρικσον, Ρέινολντς και Στόουβ με μεγάλα τρίποντα έκαναν το 34-43, 48-47 (28') μέσα σε πέντε λεπτά. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την έντασή στην άμυνα και το ματς μετατράπηκε σε πραγματικό ντέρμπι.

Ο Ρέινολντς ανέλαβε το σκοράρισμα για την ομάδα του Βετούλα και με τη συμπαράσταση του Στόουβ κρατούσαν με... νύχια και με δόντια το Μαρούσι μπροστά. Από τη γραμμή των βολών, το Μαρούσι μπήκε με προβάδισμα τριών πόντων στο τελευταίο λεπτό, με τον Γκάουντλοκ από τις βολές να γράφει το 67-66, με 8.2'' για τη λήξη. Ο Στόουβ έκανε 2/2 στις βολές, ο Γκάουντλοκ αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή, όπως ακριβώς έκανε και στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο και το Μαρούσι έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Κολοσσό να παραμένει χωρίς νίκη ακόμα.

Μαρούσι - Κολοσσός Ρόδου 70-67 : Έκανε «σεφτέ» στις νίκες το Μαρούσι

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 29-37, 50-52, 70-67

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x