Nations League

Έπαιξαν τόσο - όσο, ρίσκαραν, αλλά εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους για το come-back οι Κροάτες

Οι Κροάτες χρειάστηκαν ανατροπή στο σκορ και... τον VAR στο 95' για να πάρουν τη νίκη (2-1) απέναντι στη Σκωτία, η οποία συνεχίζει με μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία 15 ματς!

Τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό Nations League πανηγύρισαν οι Κροάτες στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, έχοντας χρειαστεί να κάνουν ολική επαναφορά για το 2-1 απέναντι στους Σκωτσέζους στο Μαξιμίρ. Βέβαια, θα μπορούσαν να έχουν «καεί» στο 90'+5' βλέποντας τους αντιπάλους τους να σκοράρουν, αλλά υπήρχε οφσάιντ και ο VAR προκάλεσε ανακούφιση στους νικητές.

Η ομάδα του Ντάλιτς είδε τον Κρίστι στο 32ο λεπτό να εκμεταλλεύεται ένα «τσαφ» από τον Σούταλο και με διαγώνιο σουτ να βάζει μπροστά στο σκορ τους Βρετανούς.

Φυσικά η εμπειρία των Μόντριτς, Πέρισιτς, Γκβάρντιολ – αν και φάνηκε κουρασμένος – και των υπόλοιπων Κροατών ήταν ικανή να κάνει τη διαφορά και ν' αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, όπως κι έγινε.

Στο 35ο λεπτό ο Ματάνοβιτς με ωραίο μονοκόματο δεξί σουτ από γύρισμα του Πέρισιτς έκανε το 1-1. Οι Κροάτες στο 70' έφτασαν στο τελικό 2-1 με την κεφαλιά του Κράμαριτς που εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του Γκόρντον σε προσπάθεια του Σόσα, μετουσιώνοντας σε γκολ ανατροπής την πίεση που ασκούσε η ομάδα του ψάχνοντας τον τρόπο να πάρει όλους τους βαθμούς.

Οι Σκωτσέζοι του Στιβ Κλαρκ έδειξαν μεν πάλι σημάσια που ενθαρρύνουν τον κόσμο της εθνικής ομάδας να συνεχίσει να πιστεύει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά πάλι έμειναν στην πλευρά του ηττημένου. Στο 95' βρήκαν δίχτυα έχοντας δείξει επιμονή μέχρι τέλους, αλλά ο Άνταμς ήταν σε θέση οφσάιντ όταν κινήθηκε στο χώρο για την μπάλα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x