Ελλάδα

Μήτογλου: «Ο Ναν μας κράτησε στο παιχνίδι, έχει ανέβει το επίπεδο στο πρωτάθλημα»

Ο Ντίνος Μήτογλου μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ με 96-93, μίλησε για τον Κέντρικ Ναν, αλλά και για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται πλέον το ελληνικό μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL και ηττήθηκε δύσκολα με 96-93 (12/10).

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στην τρομερή εμφάνιση του Κέντρικ Ναν, ενώ επιπλέον τόνισε πως το επίπεδο στο ελληνικό μπάσκετ έχει ανέβει σημαντικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτογλου:
«Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε το ματς νωθρά, ο ΠΑΟΚ μείωσε, έβαλε μεγάλα σουτ, ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένος επιθετικά και αμυντικά. Μας ώθησε στα όρια και έπρεπε να βγάλουμε μία ενέργεια. Ο Κέντρικ (σ.σ. Ναν) έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μας κράτησε στο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες αλλαγές και κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά. Στη συνέχεια βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος και πήραμε τη νίκη».

Για το επίπεδο των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα έχει ανέβει, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το επίπεδο να ανεβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ. Υπήρχε μία χαλαρότητα, συμφωνώ, δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Και σίγουρα, η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά είμαστε στην αρχή της σεζόν και δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Να ήταν στη μέση της σεζόν ή προς το τέλος να το καταλάβω. Έχουμε θέσει ψηλούς στόχους και δεν πρέπει αυτές οι εικόνες να συμβαίνουν. Πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x