Βόλεϊ

Οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ

Με την ολοκλήρωση όλων των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ για το περασμένο έτος, οριστικοποιήθηκαν οι 64 ομάδες που θα συμμετάσχουν στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2015.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Μπακού.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί και στους άνδρες και τις γυναίκες, εξαιτίας της πολύ καλής παρουσίας των Βίκυς Αρβανίτη/Μαρίας Τσιαρτσιάνη και των Γιώργου Κοτσιλιάνου/Νίκου Ζουπάνη μέσα στο 2014.

Η Εθνική γυναικών προκρίθηκε ως 15η σε 32 ομάδες, ενώ η Εθνική ανδρών ως 16η σε 32 ομάδες. Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων, ενώ τα γκρουπ θα καταρτιστούν μέσα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.


Αναλυτικά, οι χώρες που προκρίθηκαν στο Μπακού:

ΑΝΔΡΕΣ: Αζερμπαϊτζάν (2), Αυστρία (2),Γαλλία (2), Γερμανία (2), Δανία (1), Ελβετία (2), ΕΛΛΑΔΑ (1), Εσθονία (1), Ισπανία (2), Ισραήλ (1), Ιταλία (2), Λετονία (2), Λευκορωσία (1), Μ. Βρετανία (1), Νορβηγία (2), Ολλανδία (2), Πολωνία (2), Ρωσία (2), Τουρκία (1)Τσεχία (1)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αζερμπαϊτζάν (2), Αυστρία (2),Γαλλία (2), Γερμανία (2), Ελβετία (2), ΕΛΛΑΔΑ (1), Ισπανία (2), Ιταλία (2), Λιθουανία (1), Νορβηγία (2), Ολλανδία (2), Ουκρανία (1), Πολωνία (2), Ρωσία (2), Σλοβακία (1), Σουηδία (2), Τσεχία (2), Φινλανδία (2)


Το σημαντικό στοιχείο των Ευρωπαϊκών Αγώνων είναι πως οι ομάδες που θα λάβουν μέρος εκεί θα κερδίσουν πόντους, ανάλογα με την κατάταξή τους στο Μπακού, στην προολυμπιακή βαθμολογία που θα ληφθεί υπόψη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x